Mobila de bucatarie fara compromis

Pentru fiecare bucatarie achizitionata de la Studioul de bucatarii Svea primesti gratuit blatul de quartz (piatra naturala). Poti alege culoarea potrivita mobilierului dorit, din 5 culori: blanco norte, blanco city, gedatsu, roho qumeran si negro ulyses.

Promotia este valabila in perioada 7 Octombrie – 31 Noiembrie, pentru blatul corespunzator bucatariei, latime standard 60 cm, protectie apa 4 cm. Promotia nu include blatul pentru insula, placarile de perete sau placarile laterale ale mobilierului. Promotia este valabila pentru montajele care au loc in Bucuresti. Oferta cuprinde masuratorile, transportul si executia atat a mobilierului cat si a blatului de piatra.

Lucrarile special, gen placari de perete cu piatra, constructii tip bar si insula din piatra compozita, se vor calcula separat, in functie de pretul materialului si complexitatea lucrarii. Promotia este valabila in limita stocului disponibil in Romania pentru cele 5 culori de blat.

 Ex: pentru o bucatarie liniara de 3m veti primi un blat de piatra naturala (quartz) de 3 m lungime, latime 60 cm, grosime 4 cm, protectie apa 4 cm

Pentru o mobila de bucatarie in L de 2.40 x 3 m veti primi un blat de piatra naturala (quartz) inbinat in forma de L, de dimensiunea 2.40 x 3m, latime 60 cm, grosime 4 cm, protectie apa 4 cm. 

Sursa: Mobila de bucatarie

  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: