Bucatarii in culoarea razelor de soare

Observand trend-ul cumparatorilor de a opta pentru o mobila de bucatarie viu colorata, Studioul de bucatarii Svea a iesit pe piata cu o gama mult mai bogata de compozitii.

Din colectia noastra de bucatarii viu colorate va recomandam Mobila de bucatarie Urska din PAL infoliat ce este asociat cu tonuri optimiste, ce duc cu gandul la razele soarelui de vara. Design-ul prietenos si o cromatica jucausa merg mana in mana cu aparatura electrocasnica de ultima ora si accesoriile moderne.

Pentru mobila de bucatarie Urska s-a dorit folosirea optima a spatiului disponibil, definita prin functionalitate, practicitate si creativitate.Finisajul din inox al dotarilor si accesoriilor se potriveste perfect cu stilul adoptat, dar si cu mixul cromatic folosit. Usile sunt usor de intretinut, si pot fi combinate in mai multe culori si dimensiuni.

O alta mobila de bucatarie care cu siguranta, va va oferi o stare de spirit de relaxare si comoditate, este Mobila de bucatarie Lina. Combinatiile de natur cu portocaliu va vor transforma bucataria intr-o incapere luminoasa, plina de razele soarelui. Acestei bucatarii i se potrivesc accesoriile vesele, in nuante contrastante.

Si daca descrierea noastra nu va convins va asteptam in showroom-urile noastre unde va vom oferi o multitudine de solutii practice pentru optimizarea spatiului de care dispuneti.

Sursa: Mobila de bucatarie

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: