Ce blat se potriveste bucatariei tale?

Una din deciziile care influenteaza major aspectul bucatariei este alegerea blatului de lucru.

Blaturile melaminat termorezistent este cel mai des intalnit. Este cea mai ieftina varianta; poate fi ales in culoarea bucatariei sau intr-o culoare contrastanta. Exista variante uni, care imita lemnul sau piatra.  Blatul melaminat este impermeabil, acest lucru permitand curatarea si intretinerea cu usurinta a blatului.

Blaturile de bucatarie din lemn masiv vor infrumuseta orice mobila de bucatarie, fie ea clasica sau moderna. Pot fi din lemn de stejar, fag, wenge, iroko, nuc american sau european. Pe piata romaneasca cel mai des intalnit este cel de stejar. Se comporta bine in timp, singura masura de intretinere este ca trebuie tratat cu ulei odata pe an.

Corian®, produs de DuPont, este cel mai flexibil material. Foarte igienic, rezistent la foc și ușor de întreținut, Corian permite integrarea perfectă a prizelor și electrocasnicelor, obținerea de suprafețe nelimitate prin lipituri fără îmbinări vizibile și este ușor de reînnoit prin șlefuire.

Folosirea unui blat din piatra naturala schimba complet aspectul unei bucatarii. Cel mai folosit este cuartul, este un material foarte rezistent, neporos si foarte usor de curatat. Culorile disponibile sunt numeroase; fiind nuante natural sunt foarte usor de combinat cu mobilierul de bucatarie. Este rezistent la socuri, pete,zgarieturi si temperaturi ridicate; se intretine usor si nu isi schimba aspectul in folosinta.

La Studioul de bucatarii Svea primesti gratuit blatul de cuart Silestone pentru orice bucatarie cumparata pana la 31 decembrie. Poti alege din 5 culori disponibile (Blanco city, Blanco norte, Rojo Qumeran, Negro Ulysses si Gedatsu) pe cea care se potriveste bucatariei tale.

Sursa: Mobila de bucatarie

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: