Cum sa asortam mobila de bucatarie in culoarea ciresului

Ciresul este unul dintre cele mai populare specii de lemn folosite pentru mobilier si variaza de la o nuanta naturala, rosiatica si deschisa la nuanta mai inchisa asemanatoare cu scortisoara sau ciocolata. Cele din urma sunt cele mai populare pentru mobilierul de bucatarii.

Combinatii clasice:  Pentru a obtine un aspect elegant mobilierul de culoarea ciresului se potriveste foarte bine cu blaturile de bucatarii din piatra sau cuartz in nuante pale de bej si crem. Daca alegeti electrocasnice de inox cu cateva accente negre veti obtine un aspect ultra-elegant. O pardoseala care sa contina culorile pale de crem sau accentele aurii din blat va conferi un aspect unitary bucatariei. Deoarece fibra lemnului de cires este foarte vizibila nu se recomanda pardoseli de lemn sau imitatie de lemn cu aceasta bucatarie, exista riscul ca incaperea sa para prea aglomerata din alaturarea celor 2 fibre de lemn.

Combinatii moderne: Combinand mobila de bucatarie in culoarea ciresului cu un blat alb-imaculat se obtine un aspect foarte modern si rafinat. Cele mai potrivite electrocasnice pentru aceasta combinatie sunt cele de inox. O pardoseala aproape alba, din gresie sau placi mari de piatra naturala, asemanatoare celei folosite pentru terase, ar completa aspectul contemporan al acestei bucatarii.

In imagine: Mobila de bucatarie Hortensia cires

Sursa: Mobila de bucatarie

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: