Iluminarea bucatariei

Iluminatul din bucatarie este atat de important cu toate acestea, este o problema de cele mai multe ori trecuta cu vederea si lasata pe ultima suta de metri, in amenajarea unei bucatarii.

Prin urmare, pentru a evita greselile cu care s-au confruntat foarte multe persoane, asigurati-va ca v-ati facut schema de iluminare de la inceputul proiectului.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face este sa instalati lumini sub dulapuri, sau puteti adopta metoda clasica de a monta in mijlocul incaperii o aplica, lucru care nu va va costa foarte mult.

Luminile instalate sub dulapuri vor ilumina blatul de lucru de sub ele pentru a face prepararea cinei mult mai usoara. Deasemenea vor oferi un iluminat de seara perfect pentru a te relaxa si a te bucura alaturi de cei dragi de masa de seara.

Una din bucatariile ideale care creeaza o atmosfera de vis si in care placerea de a gati cina pentru familia ta nu va lipsi este Mobila de bucatarie Olea.

Olea este o mobila de bucatarie speciala care combina eleganta furnirului de nuc American cu stralucirea si frumusetea elementelor de un alb stralucitor. Bucataria Olea poate fi completata perfect de mobila de living, care pastreaza aceleasi finisaje de exceptie. Sertare in sertar, un concept revolutionar care iti asigura aceeasi functionalitate fara a compromite designul fronturilor bucatariei, si in plus o mai mare capacitate de depozitare. In aceste sertare puteti opta pentru instalarea unor lumini, care se vor aprinde la deschiderea sertarelor si se vor stinge la inchiderea acestora.

In imagine: Mobila de bucatarie Olea

Sursa: Mobila de bucatarie

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: