Importanta sertarelor in proiectarea unei bucatarii

Intr-o bucatarie este foarte important sa ai electrocasnice de calitate, insa confortul in folosirea bucatariei este data de modul in care sunt configurate piesele de mobilier.

Elementele care compun mobila de bucatarie au functii si dimensiuni diferite, iar un designer cu experienta va gasi mixul ideal pentru obisnuintele fiecarei familii. Cea mai mare importanta o au sertarele, fiecare dimensiune avand o functie diferita. Sertarele late inlocuiesc dulapurile cu usi, astfel spatiul de depozitare este complet accesibil, datorita extractiei totale a sertarelor. Exista accesorii care pot separa spatiul disponibil, astfel incat fiecare obiect sa fie plasat intr-un spatiu de dimensiune potrivita. Sertarele late, de obicei dispuse 2 pe inaltimea mobilierului, sunt sufficient de adanci pentru a depozita oale si vase voluminoasa. Sertarele de calitate  suporta o greutate de 25 kg, si culiseaza pe laterale rezistente metalice.

In fiecare bucatarie trebuie sa se regaseasca un sertar pentru tacamuri. Ideal ar fi, mai ales daca spatiul nu permite un compartiment mare, de 90 cm latime, sa aveti un astfel de sertar in care sa depozitati tacamurile folosite in mod curent la servirea mesei, si unul in care sa aveti instrumentele pentru gatit (linguri mari, cutite de taiat legume si carne, polonic etc).

In imagine: Mobila de bucatarie Brina

Sursa: Bucatarii

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: