Masa si scaunele potrivite bucatariei tale

Exista mai multe solutii pentru amenajarea unui loc de luat masa in bucatarii.

Desi in multe case familiile se intanlesc pentru mesele principale in dining, care cel mai adesea este situat in prelungirea bucatariei si in imediata vecinatate a livingului, este util sa ai un loc de servit masa in bucatarie. Fie ca foloseste pentru o gustare de dimineata, pentru pauza de cafea sau, de ce nu, pentru a face lectiile impreuna cu copiii, amenajarea acestuia este utila. Puteti opta pentru:

– O masa mica, de 4-6 persoane, care poate fi pozitionata in mod normal la perete sau, daca spatiul permite, poate fi aranjata cu scaunele imprejur. In cazul in care o pozitionati la perete, puteti cumpara o parte din scaune cu spatar (pe care le veti folosi mai des) si cateva scaune tip taburet, care se pot depozita sub masa, chiar suprapuse intre ele;

– O constructie tip bar, care va margini bucataria pe una din laturile ei. Cele mai potrivite scaune sunt cele tip bar, mai inalte decat scaunele obisnuite. Poti fi cu spatar sau fara, din diferite materiale, de la lemn la plastic sau metalice cu sezut din piele.

– O insula mixta, care are si o zona de gatire/preparare a mancarurilor. Poate cea mai intima solutie, aceasta insula permite sa socializati cu oaspetii sau cu membrii familiei atunci cand gatiti. Astfel toata lumea participa la prepararea mesei, si gatitul va deveni mai mult o placere decat o datorie. Cele mai potrivite sunt tot scaunele de tip bar; cele fara spatar se vor doveni mai practice, putand fi depozitate sub blatul de lucru atunci cand nu aveti companie sau nu folositi bucataria.

In imagine: Mobila de bucatarie Tulipana

Sursa: Mobila de bucatarie

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: