Motive pentru care sa angajezi un designer pentru bucataria ta

Reamenajarea unei camere este o provocare, dar reamenajarea unei bucatarii este o provocare uriasa. Putine camere pot fi reamenajate intr-o varietate atat de mare de stiluri si produse si necesita luarea unor decizii permanente. Designerul de interior Sandy Gordon ne explica cand este cazul sa apelati la un designer de interior.

Nu poti explica celorlalti visiunea ta asupra spatiului

Cumpararea unei bucatarii este un process care necesita timp. Poate fi insa dificil sa explici vanzatorului imaginea de ansamblu pe care o ai asupra bucatariei tale. Designerul te poate insoti la magazinele de specialitate, sau, mai bine, poate face o selectie a ofertelor pe baza a ceea ce iti doresti.

Un spatiu atipic

Daca ai prea multe usi, prea putine spatii de depozitare, sau nu ai ferestre, sau camera ta are multe colturi si grinzi, va fi mult mai greu sa determine designul ideal al bucatariei tale. Un designer poate gasi rapid solutii precum iluminarea unui colt mai indepartat, facandu-l astfel perfect pentru anumite electrocasnice, sau diferite accesorii si dotari pentru spatiile de depozitare, care le vor face mai accesibile.

Prea multe oferte care te atrag

In acest caz cineva va trebui sa selecteze foarte atent ce ti se potriveste cel mai bine. Daca vei lua decizia singur este posibil sa alegi varianta cea mai economica, de exemplu, care insa nu va fi avantajoasa pe termen lung, sau un material care nu se potriveste cu designul electrocasnicelor. Un profesionist va sti sa ofere alternativele in concordant cu dorintele clientului

Nu reusesti sa amesteci stilurile intr-un mod placut sau sa te incadrezi intr-o tema.

Sotii au de multe ori pareri, stiluri si preferinte diferite; unul poate prefera un stil traditional iar celalalt sa caute un stil mai modern. Gasirea unui echilibru poate fi dificila, iar un designer va poate ajuta sa combinati stilurile folosind tehnici precum folosirea schemei culorilor. Rezultatul va fi o bucatarie care va reprezinta pe amandoi.

Aspectele tehnice

Un designer de interior va fi atent la dispunerea instalatiei electrice si la iluminatul camerei, aspect care este de obicei ignorant de consumatorul final. Crearea mai multor zone de lumina in bucatarii va ajuta la aspectul final al bucatariei.

La studioul de bucatarii Svea aveti la dispozitie gratuit designerul de bucatarii. Acesta va va asculta dorintele si va analiza spatiul dvs, propunand cea mai buna solutie personalizata familiei tale.

In imagine: Mobila de bucatarie Tulipana

Sursa: Mobila de bucatarie

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: