Avem grija ca visele tale sa devina realitate!

Majoritatea persoanelor doresc  sa isi remodeleze bucataria astfel incat aceasta sa se potriveasca cel mai bine cu stilul lor.

Dupa baie, zona cea mai utilizata din casa este de obicei bucataria. De aceea multi oameni prefera bucatarii deschise, cu mult spatiu care sa le ofere confort si comoditate. Daca doresti sa iti realizezi singur bucataria atunci Studioul de bucatarii Svea iti sta la dispozitie.

La Svea, noi respectam diversitatea.  Preocuparea noastra primara este aceea de a oferi clientului care cumpara produse SVEA  mai mult decat se asteapta. Noi nu proiectam doar bucatarii, ci construim locuri in care oamenii sa se simta bine.

In peste cincizeci de ani de activitate, brand-ul SVEA a devenit cunoscut pentru standardele sale inalte. Produsele SVEA sunt disponibile in intreaga Europa, Japonia, Canada, Dubai. Svea Slovenia este cunoscuta astazi pentru productia sa de bucatarii de calitate superioara si o plaja de preturi accesibile, cu un raport corect calitate-pret. Toate acestea se reflecta pe toate nivelele, in oricare faza a lucrului si cu fiecare  individ.

Fie ca stii exact ce iti doresti sau ai nevoie de idei pentru bucataria perfecta, vei gasi in showroom-urile noastre tot ce ai nevoie. Vom avea grija ca visele tale sa devina realitate!

Cel mai important pentru echipa noastra este ca dumneavoastra sa va placa mobilierul achizionat, si sa fiti multumit.

In imagine: Mobila de bucatarie Brina

Sursa: Mobila de bucatarie

Advertisements
  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: