Mobilier bucatarie si living in acelasi stil

La amenajarea unui apartament sau case multi proprietari ajung sa aiba acelasi tip de mobila, in aceleasi culori in toata casa.

Aceasta decizie vine cel mai adesea din teama de a combina stiluri si nuante, si mai ales din comoditatea de a alege toata mobila din acelasi loc. Riscul este imens: poti ajunge sa ai acasa copia perfecta a unei amenajari dintr-un showroom. Din punct de vedere stilistic nu este nimic gresit, insa risti ca personalitatea ta si a familiei tale sa isi faca greu loc in acest spatiu.

Pentru a obtine un aspect unitar si totusi a-ti imprima personalitatea asupra propriei case, se recomanda sa “asortezi” spatiile pe centre de interes si functionalitate.  Dormitorul copiiilor, de obicei in culori vesele, poate primi o baie la fel de vesela, decorate sau accesorizata in aceleasi culori sau motive. Mobila de bucatarie poate fi in acelasi stil, material si culori cu mobilierul din living. Daca nu ti-e teama de combinatii, alege aceleasi materiale si finisaje, dar in nuante contrastante. Daca esti mai conservator, poti merge pe nuante complementare sau chiar pe aceleasi culori. Alegerea unor manere diferite sau accesorizarea cu alte culori este o metoda buna de a delimita spatiul. De exemplu, la o mobil de culoarea nucului, poti alege in bucatarie accesorii si electrocasnice mici portocalii, iar in living poti accesoriza cu verde.

In imagine: Mobila de bucatarie Tulipana

Sursa: Mobila de bucatarie

  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a comment