Mobila de bucatarie alba

Oferta de mobilier de bucatarie alba cuprinde de la PAL lucios sau mat (ex: model Tulipana) pana la cele mai sofisticate modele din MDF lacuit in camp electrostatic, in 5 straturi (ex: model Carissa).

Cele mai populare sunt cele de MDF infoliat (exemplu Hortensia sau Angelika), un material foarte rezistent, care se comporta foarte bine in timp si se intretine usor. Daca bugetul nu este o problema recomandam gamele Mirabela si Sintia, din lemn masiv, sau Clivia pentru un aspect sofisticat la un prêt avantajos.

Combinatii clasice: Bucatariile albe se potrivesc cu electrocasnicele in aceeasi culoare sau cu finisaj de inox. Daca optati pentru electrocasnice negre, acestea vor  atrage foarte mult atentia, eclipsand mobilierul. Obtineti o mobila de bucatarie de efect daca o combinati cu un blat negru sau verde-inchis, si o pardoseala dintr-un lemn foarte inchis. O alta combinatie care va scoate in evident mobilierul este folosirea blatului de culoare albastru perlat. Marmura alba sau granitul, impreuna cu o pardoseala de piatra fac din bucataria alba un punct de atractie.

Combinatii moderne: Finisajul ultra-lucios in culoarea alba este foarte modern. Cele mai potrivite sunt electrocasnicele de inox, desi puteti alege si electrocasnice albe. Daca doriti un aspect modern pentru o bucatarie alba, puteti indrazni un blat portocaliu de cuart sau un blat de sticla multicolor; pentru un aspect impresionant alegeti un blat din cuart gri deschis sau chiar alb. Puteti folosi inoxul pentru accesorii, cum ar fi marginea de inox pentru blatul de bucatarie, picioarele de inox vizibile, manere de inox sau aluminiu.

In imagine: Mobila de bucatarie Pina in alb lucios

Sursa: Mobila de bucatarie

  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a comment