Usile mobilierului de bucatarie

Ca un punct central in cele mai multe case, bucataria este unul dintre primele locuri pe care vreti sa le reamenajati. Uşile mobilierului de bucătărie ar trebui să fie una dintre cele mai importante considerente în orice actualizare a acestei camere atat de importante.

Usile din furnir de lemn sunt mai ieftine decât cele de lemn, şi pot rezista la mai bine la diferentele de temperatura. Ele sunt disponibile in varianta lacuita, vopsita sau cerata. Poti alege, de asemenea, dintr-o varietate de culori si texturi, şi pentru că ele sunt extrem de flexibile, ele arata grozav in cele mai multe case. Pentru un look elegant, opta pentru o uşă în stil german, cu culori strălucitoare şi fronturi îndrăzneţe.

Usile de mobila de bucatarie laminate tind să fie folosite cu un stil mai contemporan de bucătărie. Spre deosebire de lemn, ele nu sunt sensibile la schimbări de temperatură şi umiditate. Sunt rezistente uzura . Usile de sticla cu margine de aluminiu arată bine, şi pot fi folosite pentru depozitarea cestilor si  paharelor. Usile de sticlă mată sunt extrem de versatile, indiferent de stilul bucatariei. Inoxul este un material excelent pentru usile mobilierului de bucatarie. Se ingrijesc usor mult şi arată foarte bine atunci când sunt combinate cu culori calde.

O nouă tendinţă de îmbunătăţire a utilizarii spatiului din bucatarie este adăugarea de usi pliante glisante. Uşile pliante glisante aduce mai multa lumina si aer în bucatarie.Aceste uşi glisante vin în diferite culori şi materiale.

In imagine: Mobila de bucatarie Leona

Sursa: Mobila de bucatarie

  • Trackback are closed
  • Comments (0)

Leave a comment